Seniorer

Torsted Seniorer

Torsted Seniorer er en afdeling under Torsted Gymnastik, der er startet op januar 2016.

Vi har desværre pt. venteliste tirsdage.

Aktivitetsudvalget består af:

  • Karen Inge Gaarde
  • Birgit Sloth Jørgensen
  • Jesper Boldsen
  • Jimmy Lindstrøm (kasserer)

I øjeblikket udbyder Torsted Seniorer ’Idræt om dagen’ tirsdage kl. 9 og krolf torsdage kl. 9.30 – se mere nedenfor.

Torsted Seniorer vil gerne udbyde andre tilbud for seniorer, så hvis du har en god idé er du velkommen til at tage kontakt til Jesper Boldsen på jc.boldsen@gmail.com eller 2068 7878. Jesper vil oftes være at træffe på telefonen torsdag mellem kl. 9-10.

Idræt om dagen

’Idræt om dagen’ er for alle, der har mulighed for at komme i Torstedhallen tirsdage mellem kl. 9- ca. 11 (der er ikke aktiviteter i skolernes ferier).

Vi starter med en god fælles opvarmning i ca. en halv times tid. Derefter får vi vand og lidt friskskåret frugt. Så går vi i gang med forskellige idrætsaktiviteter. I øjeblikket kan man vælge mellem tæppecurling, volleyball, badminton, hockey og styrketræning. Efter god og sjov træ-ning sætter vi os i cafeteriaområdet, synger et par sange, drikker en kop kaffe og hyggesnak-ker.

’Idræt om dagen’ er et rummeligt aktivitetstilbud, hvor vi forsøger at skabe plads til alle. Når vi spiller volley må bolden fx ramme jorden én gang inden man tager den og når der bliver lavet gymnastik og styrketræning er man velkommen til at tage en stol og lave stolegymnastik i stedet.

Kontingentet er 200kr hvert halve år. Du er ikke forpligtet til at komme hver gang. Du kom-mer bare de gange du kan.

Kom som du er. Du behøver ikke noget særligt udstyr – eller være i en eller anden speciel form. Har du en badmintonketcher eller et liggeunderlag derhjemme må du gerne tage det med.

Det er muligt at klæde om i omklædningsrummene i Torstedhallen. Du er også velkommen til at komme omklædt. Du kan tage indendørssko eller gymnastiksko på.

Første gang vi lavede ’Idræt om dagen’ var tirsdag d. 26. januar 2016. Der mødte over 70 mennesker op. Se evt. 30 sekunders tv-klip fra dagen her http://www.tvsyd.dk/artikel/seniorer-stroemmer-til-idraet-i-torsted

Har du spørgsmål til ”Idræt om dagen” ved Torsted Seniorer er du velkommen til at tage kon-takt til Jesper Boldsen på jc.boldsen@gmail.com eller 2068 7878. Jesper vil oftes være at træffe på telefonen torsdag mellem kl. 9-10.

Krolf

Kom og vær med til krolf torsdag formiddag kl. 9.30 – ca. 11.30. Vi spiller på græsset på nordsiden af Torstedhallen. Du kan spille i træningstøj eller almindeligt tøj, bare du tager tøj på efter vejret.

Vi har krolfudstyr til fælles afbenyttelse. Vi skiftes til at tage kaffe med og sidder og hygger lidt i hal-lens cafeteria efter træningen. Hvis du har lyst til at tage en kande kaffe med skal du være velkommen.

Kontingentet er 200kr om året. Sæsonen går fra april til det bliver for koldt til at spille - typisk om-kring december/januar. Du er velkommen til at komme og prøve at være med inden du melder dig ind. Da krolf er en udendørssport er det afhængigt af vejret om vi spiller, men vi hygger os så meget med at spille, at vi langt de fleste gange beslutter os for, at vejret er godt nok til at spille.

Hvis du har spørgsmål til krolf ved Torsted Seniorer er du velkommen til at kontakte Niels Mørch Jensen på 61785569 eller nmjasj@gmail.com.